РІШЕННЯ КОМІТЕТУ ВІД 10.02.2012 №114/11 Про лист Рахункової палати України про результати перевірки стану виконання рекомендацій за результатами аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на забезпечення екологічної безпеки в Азово-Чорноморському басейні

Опубліковано 26 лютого 2012, о 22:41

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

10.02.2012 року                                   № 114/11

 

 

 

Про лист Рахункової

палати України

 

Розглянувши висновки Рахункової палати України про результати перевірки стану виконання рекомендацій за результатами аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на забезпечення екологічної безпеки в Азово-Чорноморському басейні, Комітет відзначає.

За висновками Рахункової палати України, рекомендації, які були надані Міністерству екології та природних ресурсів  та Державному агентству рибного господарства виконані не в повному обсязі. Зокрема, не виконана у передбачених обсягах Загальнодержавна програма охорони та відтворення довкілля Азовського та Чорного морів, хоча термін її дії завершився в 2010 році, не прийняті програми охорони та відтворення водних ресурсів для басейнів Дунаю, Дністра, Південного Бугу, західного Бугу, Сіверського Дінця, малих річок Приазов’я та Причорномор’я.

             

Комітет в и р і ш и в:

 

1. Інформацію Рахункової палати України взяти до відома.

 

2. Рекомендувати Міністерству екології та природних ресурсів України вирішити питання виконання заходів Загальнодержавної програма охорони та відтворення довкілля Азовського та Чорного морів, а також розроблення та затвердження басейнових програм охорони та відтворення водних ресурсів з визначенням цільових показників та пріоритетних заходів.

 

 

Голова Комітету

А. СЕМИНОГА

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку