РІШЕННЯ КОМІТЕТУ ВІД 06.07.2011 № 99/3 Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відповідальності за ухилення від служби осіб цивільного захисту в особливий період) (реєстр. №8684 від 16.06.2011р.)

Опубліковано 22 липня 2011, о 20:44

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 6 липня 2011р.    99/3

 

 

Про проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відповідальності за ухилення від служби осіб цивільного захисту в особливий період) (реєстр. №8684 від 16.06.2011р.)         

 

Заслухавши інформацію щодо проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відповідальності за ухилення від служби осіб цивільного захисту в особливий період) (реєстр. №8684 від 16.06.2011р., поданий Кабінетом Міністрів України) Комітет зазначає наступне.

Метою прийняття законопроекту, на думку суб’єкта права законодавчої ініціативи, є забезпечення реалізації державної політики у сфері цивільного захисту шляхом формування належних правових і організаційних засад забезпечення системи цивільного захисту ресурсами (людськими, матеріально-технічними) у разі введення в державі (окремих її регіонах) режимів воєнного або надзвичайного стану, проведення цільової мобілізації.

 

 

У зв’язку з цим, Комітет вирішив:

 

1. Інформацію прийняти до відома.

 

2. Рекомендувати Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності внести на розгляд Верховної Ради України проект Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відповідальності за ухилення від служби осіб цивільного захисту в особливий період) (реєстр. №8684 від 16.06.2011р.,) для прийняття його за основу.

 

3. Рішення Комітету направити до Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

 

 

 

Голова Комітету                                              

А. СЕМИНОГА

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку