Рішення Комітету про проект Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про зайнятість населення" (реєстр. № 3114)

Опубліковано 28 вересня 2013, о 22:04

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

 

 

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

 

 

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 18.09.2013 р.                                   № 15/13

 

 

 

"Про внесення змін до деяких

законодавчих актів України у

 зв’язку з прийняттям Закону

України "Про зайнятість населення"

(реєстр. № 3114 від 22.08.2013)

 

Розглянувши проект Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України "Про зайнятість населення", поданий Кабінетом Міністрів України відповідно до предметів відання Комітет відмічає наступне:

 

Метою прийняття проекту акта є реалізація абзацу другого пункту 6 Прикінцевих та перехідних положень Закону України  “Про зайнятість населеннящодо приведення законодавчих актів України у відповідність до цього Закону.

 

Поданим законопроектом пропонується внести зміни до низки Законів України, зокрема до ст. 12 Закону України "Про загальні засади подальшої експлуатації і зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС та перетворення зруйнованого четвертого енергоблока цієї АЕС на екологічно безпечну систему".

 

Прийняття Закону України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України „Про зайнятість населеннядасть змогу реалізувати абзац другий пункту 6 Прикінцевих та перехідних положень Закону України “Про зайнятість населення  щодо приведення законодавчих актів України у відповідність до цього Закону.

 

Головне науково - експертне управління у своєму висновку зазначило, що законопроект № 3114 за результатами розгляду у першому читанні може бути прийнятий за основу з урахуванням висловлених зауважень і пропозицій.

 

 

Зважаючи на викладене, Комітет в и р і ш и в:

 

1. Рекомендувати Комітету з питань соціальної політики та праці внести на розгляд Верховної Ради України пропозицію про прийняття проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України "Про зайнятість населення" (реєстр. № 3114 від 22.08.2013), поданого Кабінетом Міністрів України за основу.

2. Рішення направити до Комітету з питань соціальної політики та праці.

 

 

Голова Комітету                                                      

І.Сех

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку