Рішення Комітету про проект Закону України про внесення змін до деяких законів України (щодо вдосконалення законодавства у сфері централізованого водопостачання та водовідведення), поданий народним депутатом України Мірошниченком Ю.Р. (реєстр. № 4115)

Опубліковано 02 квітня 2014, о 11:24

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

26 березня 2014 року                                   № 21/21

 

Про проект закону України про внесення змін до

деяких законів України (щодо вдосконалення

законодавства у сфері централізованого

водопостачання та водовідведення)

 

 

            Розглянувши проект Закону України про внесення змін до деяких законів України (щодо вдосконалення законодавства у сфері централізованого водопостачання та водовідведення), поданий народним депутатом України Мірошниченком Ю.Р. (реєстр. № 4115), Комітет відмічає.

            З метою вдосконалення законодавства у сфері централізованого водопостачання та водовідведення проектом пропонується привести ст. 21 Закону України "Про інформацію" у відповідність до ст. 6 Закону України "Про питану воду та питне водопостачання" в частині надання інформації про якість питної води та стан питного водопостачання".

            Також пропонується привести ст. 21 Закону України "Про місцеві державні адміністрації" у відповідність до ст. 12 Закону України "Про питану воду та питне водопостачання" в частині надання повноважень місцевим державним адміністраціям здійснювати ліцензування господарської  діяльності  із  централізованого водопостачання   та  водовідведення.

 

            Комітет вирішив:

 

            1. Рекомендувати Комітету з питань свободи слова та інформації проект Закону України про внесення змін до деяких законів України (щодо вдосконалення законодавства у сфері централізованого водопостачання та водовідведення) прийняти за основу.

 

            2. Висновок направити до Комітету з питань свободи слова та інформації.

 

 

                        Перший заступник

                        Голови Комітету                                 

                         О.Лукашук

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку