Рішення Комітету № 6/14 про проект Закону України "Про внесення змін до Закону України "Про гуманітарну допомогу" (щодо недопущення затягування строків проведення санітарного, ветеринарного, фіто санітарного, радіологічночго та екологічного контролю гуманітарної допомоги)", № 1509

Опубліковано 17 січня 2015, о 21:22

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА

ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

 

РІШЕННЯ

 

 

 

від 14 січня 2015 року                                   № 6/14

 

Про проект Закону № 1509                                                                     

 

Розглянувши проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про гуманітарну допомогу" (щодо недопущення затягування строків проведення санітарного, ветеринарного, фіто санітарного, радіологічного та екологічного контролю гуманітарної допомоги), поданий народним депутатом України Константіновським В.Л. (реєстр. № 1509), Комітет відмічає.

Законопроект спрямований на скорочення строків проведення санітарного, ветеринарного, фіто санітарного, радіологічного та екологічного контролю гуманітарної допомоги. З цією метою проектом пропонується встановлення конкретних термінів здійснення такого контролю та оформлення відповідних дозвільних документів.

 

Комітет вирішив:

 

1. Рекомендувати Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про гуманітарну допомогу" (щодо недопущення затягування строків проведення санітарного, ветеринарного, фіто санітарного, радіологічного та екологічного контролю гуманітарної допомоги) за результатом розгляду у першому читанні прийняти за основу.

 

2. Висновок направити до Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення.

    

 

Голова Комітету                                                

М. Томенко

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку