Порядок денний засідання Комітету 16.02.2010

Опубліковано 15 лютого 2010, о 13:40

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

 

16 лютого

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Постанови про розроблення Загальнодержавної програми ліквідації негативних екологічних та техногенних ситуацій на території України (р.№6062, н.д. Шаго Є.П.).

 

Проект Закону про ландшафти (р.№5198, н.д. А.Семинога).

 

Проект Закону про лісові ресурси (р.№5498, н.д. М.Шершун).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів" (щодо інформування громадян про наявність у харчових продуктах генетично модифікованих організмів (ГМО) (р.№6001, н.д. А.Шкіль).

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо надання інформації про вміст у продукції генетично модифікованих організмів (р.№6001-1, КМУ).

 

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо посилення заходів по захисту тварин від жорстокого поводження) (р. №5485, н.д. О.Голуб та ін.).

 

Інші питання:

 

Про результати аудиту справляння збору за геологорозвідувальні роботи, виконані за рахунок державного бюджету на території Харківської та Полтавської областей у 2008 році та І півріччі 2009 року.

 

Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, виділених на виплату компенсації сім`ям з дітьми та безплатне харчування дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку