Порядок денний засідання Комітету на 12.05.2010 р.

Опубліковано 12 травня 2010, о 10:19

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

12 травня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Постанови про сучасний стан, завдання і подальші перспективи подолання наслідків Чорнобильської катастрофи (24-ті роковини Чорнобильської катастрофи) (р.№6238, н.д. А.Семинога ).

Проект Закону про внесення змін та доповнень до Закону України "Про питну воду та питне водопостачання" (р.№4671, н.д. В.Герасимчук та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Водного кодексу України (щодо розподілу зборів за спеціальне водокористування) (р.№3537, н.д. М.Комар та ін.).

Проект Закону про особливий правовий режим території Хмельницької області (р.№6065, н.д. Л.Бірюк).

Проект Закону про мораторій на зміну цільового призначення земельних ділянок рекреаційного призначення в містах та інших населених пунктах (р.№2443, н.д. І.Заєць).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про відходи" (щодо відходів при виробництві чорних і кольорових металів) (р.№6187, н.д. Л.Литвинов, М.Кравченко).

 Проект Закону про мораторій на видалення зелених насаджень на окремих об'єктах благоустрою зеленого господарства м.Києва (р.№2393, н.д. Ю.Костенко, І.Заєць).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Постанови про прийняття Стратегії розвитку ядерно-енергетичного комплексу України до 2030 року (р.№2278, н.д. А.Деркач).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (р.№6263, КМУ).

Проект Закону про внесення зміни до пункту 1 розділу ІІ "Прикінцеві положення" Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення охорони родючості грунтів" (р.№6346, н.д. Г.Калетнік).

 

Інші питання:

 

Про пріоритетні напрямки роботи Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи та Державного комітету ядерного регулювання України.

Інформація Міністерства охорони навколишнього природного середовища України про організацію роботи колегії та її проведення.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку