Порядок денний засідання Комітету на 02.06.2010 р.

Опубліковано 31 травня 2010, о 10:19

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Грушевського, 18/2, кімн.12, о 14.30)

 

2 червня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про техногенну безпеку (р.№3438, друге читання).

Проект Закону про лісові ресурси (р.№5498, н.д. М.Шершун).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо пенсійного забезпечення) (р.№4321, н.д. Д.Шенцев, Б.Дейч).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Кабінет Міністрів України" (щодо проведення засідання) (р.№6365, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до статті 15 Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" (щодо соціальних гарантій батькам загиблих (померлих) або пропалих безвісті військовослужбовців строкової служби) (р.№2337, н.д. Ю.Самойленко).

 

Інші питання:

 

Про пріоритетні напрямки роботи Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Інформація Міністерства охорони навколишнього природного середовища України про організацію роботи колегії та її проведення.

Інформація Міністерства праці і соціальної політики України та Державного комітету України із земельних ресурсів про виконання рішення Комітету від 14 квітня 2010 року щодо включення до складу колегій народних депутатів України – представників зазначеного Комітету.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку