Порядок денний засідання Комітету 22.09.2010 р.

Опубліковано 20 вересня 2010, о 09:12

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

22 вересня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про регулювання обсягу антропогенних викидів та поглинання парникових газів (р.№4750, н.д. В.Скубенко).

Проект Закону про екологічний ринок України (р.№5166, н.д. С.Пашинський).

 Проект Закону про парникові гази (р.№5425, н.д. О.Шевчук).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо прибережних захисних смуг (р.№2642, повторне друге читання).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Червону книгу України" (щодо посилення охорони рідкісних видів тварин і рослин) (р.№6472, н.д. М.Комар та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про тваринний світ" (щодо посилення заходів з охорони та раціонального використання тваринного світу та боротьби з браконьєрством) (р.№6458, н.д. О.Голуб).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про тваринний світ" (щодо посилення заходів по боротьбі з браконьєрством) (р.№6458-1, н.д. М.Томенко та ін.).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" (щодо здійснення державного нагляду у сфері охорони навколишнього середовища) (р.№6676, н.д. Б.Дейч).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2010 рік" щодо виділення бюджетних коштів на ліквідацію наслідків стихійного лиха, що сталося у Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській та Чернівецькій областях з 22 червня по 8 липня 2010 року (р.№6710, н.д. О.Ляшко).

Проект Закону про внесення змін до додатку №3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2010 рік" (щодо перерозподілу між бюджетними програмами Міністерства фінансів України (загальнодержавні видатки) для ліквідації надзвичайної екологічної ситуації в м.Калуш та селах Калуського району) (р.№6680, н.д. З.Шкутяк).

Проект Закону про внесення зміни до статті 9 Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" (щодо рибопромислової діяльності у водах за межами юрисдикції України) (р.№7022, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до підпункту "б" пункту 15 Перехідних положень Земельного кодексу України (щодо зміни цільового призначення земельних ділянок для ведення лісового господарства) (р.№7009, н.д. С.Кошин).

 

Інші питання:

 

Про стан виконання рішення Комітету №39/3 від 10 лютого 2009 року "Про стан екологічної безпеки північного регіону Сумської області".

Інформація про лист Рахункової палати щодо виконання Державної науково-технічної програми розвитку топографо-геодезичної діяльності та національного картографування на 2003-2010 роки.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку