Порядок денний засідання Комітету на 20.10.2010 р.

Опубліковано 18 жовтня 2010, о 13:57

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вуловковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

20 жовтня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про надра щодо видобування питних підземних вод (р.№4679, н.д. Н.Королевська).

Проект Закону про внесення змін до статті 23 Закону України "Про питну воду та питне водопостачання" (щодо реагентів для очищення води та стоків) (р.№6662, н.д. А.Пінчук).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо розрахунків за природний газ та електричну енергію (р.№7115, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо стандартизації та обов'язкової сертифікації) (р.№7064, н.д. Н.Королевська).

 Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про пестициди і агрохімікати" (щодо підвищення ефективності системи реєстрації пестицидів та агрохімікатів) (р.№7141, н.д. Г.Калетнік та ін.).

Проект Повітряного кодексу України (р.№7144, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності" (р.№7065, н.д. Н.Королевська).

Проект Закону про ратифікацію Угоди між Україною і Сполученими Штатами Америки щодо надання допомоги Україні в ліквідації стратегічної ядерної зброї, а також запобігання розповсюдженню зброї масового знищення (р.№0182, КМУ).

Проект Закону про підвищення конкурентоспроможності підприємств гірничо-металургійного та хімічного комплексів (р.№6492, н.д. Н.Королевська та ін.).

Проект Закону про підвищення конкурентоспроможності підприємств гірничо-металургійного та хімічного комплексів (р.№7056, н.д. Н.Королевська).

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку