Порядок денний засідання Комітету на 15.12.2010 р.

Опубліковано 13 грудня 2010, о 09:53

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

(вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

15 грудня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо соціального захисту громадян - учасників інших ядерних аварій, випробувань та військових навчань) (р.№7211, н.д. А.Сенченко, С.Веліжанський).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про затвердження Загальнодержавної програми розвитку мінерально-сировинної бази України на період до 2010 року" (р.№7360, КМУ).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до статті 14 Закону України "Про поховання та похоронну справу" (щодо поховання учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС І та ІІ категорії) (р.№7237, н.д. В.Олійник, О.Рябека).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про засади запобігання та протидії корупції" (р.№7366, н.д. В.Коновалюк).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення заходів по охороні природи(р.№7322, н.д. М.Томенко та ін.).

Проект Закону про запобігання негативному впливу на навколишнє природне середовище колісних транспортних засобів (р.№7318, н.д. О.Тищенко).

 

Інші питання:

 

Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту ефективності використання коштів державного бюджету України, спрямованих на збереження природно-заповідного фонду та формування екологічної мережі України

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку