Порядок денний засідання 18.04.2011

Опубліковано 18 квітня 2011, о 14:30

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 15.00)

 

18 квітня

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до додатка № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік" (щодо визначення Державного агентства екологічних інвестицій головним розпорядником коштів) (р.№8273, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо функцій прокуратури (р.№8208, н.д. В.Стретович).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення принципу провадження господарської діяльності суб'єктами приватного права без застосування печаток (р.№8215, КМУ).

Проект Закону про денонсацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про співробітництво в будівництві енергоблоків № 3 та 4 Хмельницької АЕС (р.№8227, н.д. В.Кириленко).

Проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України, Урядом Російської Федерації та Урядом Словацької Республіки про перевезення ядерних матеріалів між Російською Федерацією і Словацькою Республікою через територію України (р.№0205, КМУ).

Проект Закону про Раду міністрів Автономної Республіки Крим (р.№8191, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування питань соціального захисту населення, яке проживає на території зони спостереження (р.№6713, н.д. М.Мартиненко).

 

Інші питання:

 

Про лист Рахункової палати України щодо аудиту використання коштів державного бюджету на протипожежний захист у Вінницькій та Хмельницькій областях.

Про лист Рахункової палати України щодо аналізу стану виконання рекомендацій Міжнародного координованого аудиту Чорнобильського фонду "Укриття".

Про пропозиції щодо Основних напрямів бюджетної політики на 
2012 рік.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку