Порядок денний засідання Комітету на 07.09.2011

Опубліковано 18 вересня 2011, о 21:50

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

7 вересня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення деяких змін до Закону України "Про захист тварин від жорстокого поводження" (про вдосконалення механізму захисту) (р.№8613, н.д. В.Каплієнко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Червону книгу України" та Закону України "Про тваринний світ" (р.№8612, н.д. В.Каплієнко  та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про природно-заповідний фонд України" (щодо екологічного та мисливського туризму) (р.№8405, н.д. В.Каплієнко та ін.).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про туризм" (щодо визначення понять екологічний та мисливський туризм) (р.№8360, 
н.д. В.Каплієнко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо приведення у відповідність до Закону України "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності" (р.№9032, н.д. Н.Королевська).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо посилення відповідальності за порушення у сфері охорони та використання лісового фонду) (р.№8415-1, н.д. В.Чуднов).

 

Інші питання:

 

План роботи Комітету на дев`яту сесію.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку