Порядок денний засідіння Комітету на 04.04.2011 р.

Опубліковано 05 квітня 2011, о 13:42

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 15.00)

 

4 квітня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про мораторій на видалення зелених насаджень на окремих об'єктах благоустрою зеленого господарства м.Києва" (щодо сплати відновної вартості знесення зелених насаджень) (р.№8075, н.д. Г.Смітюх та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про тваринний світ" (щодо посилення заходів по боротьбі з браконьєрством) (р.№6458-1, н.д. М.Томенко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про мисливське господарство та полювання" (щодо покращення охорони деяких видів тварин, внесених до Конвенції 1979 року про охорону дикої флори і фауни та природних середовищ існування в Європі) (р.№4628, н.д. А.Пшонка та ін.).

 

            ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Французької Республіки про взаємодопомогу та співробітництво у галузі цивільного захисту населення (р.№0204, КМУ).

Проект Постанови про створення Державного музею-архіву народної культури українського Полісся (р.№8272,н.д. В.Яворівський та ін.).

 

Інші питання:

 

Рекомендації до парламентських слухань на тему: "Сучасний стан та актуальні завдання подолання наслідків Чорнобильської катастрофи".

Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту забезпечення виконання Програми поводження з твердими побутовими відходами та аналізу впровадження системи збирання, заготівлі та утилізації відходів як вторинної сировини.

Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту виконання програм, спрямованих на радіаційний і соціальний захист населення м.Жовті Води.

Про проекти постанов щодо відкликання законопроектів (№№7393, 7421).

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку