Порядок денний засідання Комітету на 11.05.2011

Опубліковано 16 травня 2011, о 20:43

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

11 травня

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення зміни до статті 151 Земельного кодексу України щодо спрощення процедури надання земельних ділянок для потреб, пов'язаних з користуванням надрами (р.№8209, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та затвердження ставок вивізного (експортного) мита на деякі види зернових культур (р.№8321, КМУ).

Проект Закону про ставки вивізного (експортного) мита на деякі види зернових культур (р.№8321-д, н.д. В.Хомутиннік).

Проект Постанови про прийняття за основу проекту Закону України про ставки вивізного (експортного) мита на деякі види зернових культур (р.№8321-дП, н.д. В.Хомутиннік).

Проект Закону про внесення змін до статті 17-1 Закону України "Про електроенергетику" щодо вдосконалення системи тарифоутворення на електроенергію, яка виробляється з біогазу (р.№8028, н.д. О.Горошкевич, М.Мартиненко).

Проект Постанови про проведення парламентських слухань на тему: "Енергетична стратегія України та проблема безпеки ядерної енергетики у контексті подій на японських АЕС після землетрусу" (травень 2011 року) (р.№8349, н.д. Ю.Костенко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України (щодо приведення у відповідність із Кодексом України про надра) (р.№8238, н.д. П.Мельник та ін.).

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку