Порядок денний засідання Комітету 21.12.2011

Опубліковано 21 грудня 2011, о 11:12

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

21 грудня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про ландшафти (р.№5198, н.д. А.Семинога).

Проект Закону про систему екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112 (р.№9074, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо спрощення механізму надання надр у користування) (р.№9405, н.д. Ю.Каракай).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів у зв'язку з оптимізацією функцій центрального органу виконавчої влади у сфері екології та природних ресурсів (щодо надання документів дозвільного характеру) (р.№8617, н.д. І.Прасолов).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту військовослужбовців, виплати одноразової грошової допомоги у разі їхньої загибелі (смерті), встановлення їм інвалідності чи часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності (р.№7277, н.д. С.Гриневецький, Ю.Самойленко).

Проект Закону про внесення змін до додатка № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2011 рік" (щодо Державної служби геології) (р.№9543, КМУ).

Проект Закону про внесення зміни до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування операцій з товарами, роботами і послугами в рамках реалізації проектів міжнародної технічної допомоги з метою покращення умов поводження з відпрацьованими радіоактивними джерелами та високоактивними відходами в Україні (р.№9528, КМУ).

Проект Закону про внесення зміни до статті 19 Закону України "Про Єдиний митний тариф" щодо звільнення від сплати мита операцій з товарами, роботами і послугами в рамках реалізації проектів міжнародної технічної допомоги з метою покращення умов поводження з відпрацьованими радіоактивними джерелами та високоактивними відходами в Україні (р.№9529, КМУ).

 

Інші питання:

 

Проект Концепції державної політики у сфері розвитку діяльності в Чорнобильській зоні відчуження.

Про стан виконання Рішення Комітету від 20 лютого 2009 року  № 39/3 "Про стан екологічної безпеки північного регіону Сумської області" та поводження з небезпечними відходами в Україні.

Про підготовку проекту Загальнодержавної програми щодо зменшення та поступового припинення використання на території України мийних засобів на основі фосфатів.

Про стан реалізації Закону України "Про захист тварин від жорстокого поводження".

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку