Порядок денний засідання Комітету 10.01.2012

Опубліковано 10 січня 2012, о 07:47

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

11 січня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про систему екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112 (р.№9074, друге читання).

Проект Закону про Загальнодержавну цільову соціальну програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2012 - 2016 роки (р.№9542, КМУ).

Проект Закону про затвердження Загальнодержавної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну р. Дніпра на період до 2020 року (р.№9584, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про захист тварин від жорстокого поводження" (щодо гармонізації деяких норм Закону до вимог чинного законодавства) (р.№9609, н.д. А.Степаненко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про надра (щодо спеціальних дозволів на користування надрами) (р.№9539, н.д. І.Рибаков та ін.).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо встановлення "зеленого" тарифу на електричну енергію, вироблену з твердих побутових відходів (р.№9588, н.д. В.Рибак та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань здійснення державного контролю за використанням та охороною земель (щодо заходів адміністративної реформи) (р.№9558, н.д. В.Бевзенко, С.Мельник).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за розкрадання грунтів (р.№9607, н.д. В.Коновалюк).

Проект Постанови про врегулювання діяльності, пов'язаної зі спеціальним використанням водних біоресурсів у водотоках та водосховищах, що розташовані в басейнах деяких річок України (р.№9183, н.д. О.Надоша).

Проект Закону про аквакультуру (р.№9571, н.д. Г.Калетнік  та ін.).

 

Інші питання:

 

Про проект Концепції державної політики у сфері розвитку діяльності в Чорнобильській зоні відчуження.

Про стан виконання Рішення Комітету від 20 лютого 2009 року  № 39/3 "Про стан екологічної безпеки північного регіону Сумської області" та поводження з небезпечними відходами в Україні.

Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту ефективності використання коштів держбюджету на стандартизацію.

Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту використання бюджетних коштів на попередження та ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій і про аналіз практики застосування Закону України "Про правові засади цивільного захисту".

Звіт про роботу Комітету за дев‘яту сесію.

План роботи Комітету на десяту сесію.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку