ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАСІДАННЯ 03.04.2013.

Опубліковано 02 квітня 2013, о 10:46

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

_____________________________________________________________________________

(вуловковична, 4, кімн.306, о 14.30)

3 квітня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення екологічної безпеки, запобігання і ліквідації негативного впливу видобування нетрадиційних вуглеводнів на навколишнє природне середовище у зв‘язку з укладанням та під час виконання угод про розподіл продукції (р.№2318, н.д. А.Аваков, М.Томенко).

Проект Закону про обмеження виробництва, використання, ввезення і розповсюдження в Україні полімерних пакетів і упаковок тривалого розщеплення (р.№2353, н.д. І.Циркін).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про надра щодо врегулювання деяких питань у сфері користування надрами на території Автономної Республіки Крим (р.№2385, н.д. О.Нетецька).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зарахування екологічного податку (р.№2126, н.д. І.Сех).

Проект Закону про внесення змін до статті 2 Закону України "Про розміщення, проектування та будівництво енергоблоків № 3 і 4 Хмельницької атомної станції" (щодо соціального захисту осіб, що постійно проживають на території зони спостереження) (р.№2364, н.д. О.Мирний та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів України (щодо узгодження їх положень з новим механізмом державної реєстрації земельних ділянок та речових прав на них) (р.№2421, н.д. Д.Омельянович).

Проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо залишків і відходів, що утворилися в результаті переробки товарів (р.№2487,

н.д. В.Богуслаєв, Я.Сухий).

Проект Закону про внесення змін до Земельного і Лісового кодексів України щодо утримання охоронних зон об‘єктів передачі електричної енергії (р.№2512, КМУ).

Проект Закону про виплату щомісячної матеріальної допомоги жителям промислово забруднених територій у 2014-2018 роках (р.№2514, н.д. І.Молоток).

Проект Постанови про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з приводу розслідування фактів порушень законодавства при наданні дозволів та відведенні земельних ділянок для будівництва Біланівського гірничо-збагачувального комбінату на території Кременчуцького району Полтавської області, можливої загрози національній безпеці, зокрема, екологічній та соціально-економічній сферам, порушення конституційних прав громадян, що може виникнути внаслідок такого будівництва (р.№2526, н.д. С.Каплін).

Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо заборони проведення собачих боїв) (р.№2533, н.д. А.Яценко).

Проект Закону про засади здійснення державного регулювання синтетичних миючих засобів та товарів побутової хімії (р.№2535, н.д. М.Катеринчук).

Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо відповідальності за жорстоке поводження з тваринами та порушення правил їх утримання) (р.№2609, н.д. Р.Кошулинський та ін.).

 

Інші питання:

Про затвердження рішень виїзного засідання Комітету на теми:

1. Про виконання умов приватизації (екологічні заходи) ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг".

2. Організація системи моніторингу техногенної частини земної кори та попередження надзвичайних ситуацій в Кривбасі.

3. Про виконання рішення Комітету від 16.10.2012 р. № 130/11-1 "Про екологічну ситуацію в басейні р. Оріль".

4. Про забезпечення радіаційного та соціального захисту населення в районах видобутку і переробки уранової сировини.

Про стан підготовки парламентських слухань про стан, заходи та перспективи подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку