Порядок денний засідання Комітету 04.09.2013

Опубліковано 02 вересня 2013, о 14:02

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

___________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

4 вересня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про мисливське господарство та полювання (р.№2264а (доопрацьований), н.д. Н.Шуфрич та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про мораторій на проведення суцільних рубок на гірських схилах в ялицево-букових лісах Карпатського регіону" (щодо продовження мораторію та збереження лісового фонду гірських населених пунктів) (р.№2540а, н.д. Г.Москаль).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про надра щодо врегулювання деяких питань у сфері користування надрами на території Автономної Республіки Крим (р.№2385, доопрацьований,  н.д. О.Нетецька).

Проект Закону про внесення змін до статті 59 Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо пенсій) (р.№2409а, н.д. В.Кальченко).

Проект Закону про внесення змін до статті 54 Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо перерахунку пенсій) (р.№2489а, 
н.д. В.Кальченко).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про ратифікацію Європейської конвенції про захист домашніх тварин (р.№0032, Президент України).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо погодження користування надрами) (р.№2438а, 
н.д. М.Рудьковський).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зарахування орендної плати за водні об'єкти до місцевих бюджетів (р.№2374а, КМУ).

Проект Закону про внесення зміни до деяких законодавчих актів України (щодо впорядкування питань фінансування заходів з підвищення безпеки ядерних установок) (р.№2417а, н.д. В.Бандуров).

Проект Закону про громадський контроль за використанням та охороною земель (р.№2484а, н.д. К.Гузенко).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо вдосконалення механізму справляння плати за користування надрами) (р.№2537а, н.д. Д.Шпенов).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів підприємницької діяльності, пов'язаної з реалізацією та експортом лісоматеріалів" (щодо заборони експорту лісоматеріалів усіх порід дерев) (р.№2541а, 
н.д. Г.Москаль).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення державного регулювання містобудівної діяльності (р.№2570а, н.д. В.Вечерко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо поліпшення інвестиційної привабливості ринку телекомунікацій України) (р.№2573а, н.д. А.Кінах).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за порушення порядку утримання собак, котів чи інших тварин  (р.№2580а, н.д. В.Журавський).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" (щодо охорони радіаційно-ядерних об'єктів та хвостосховищ з радіоактивними відходами) (р.№2588а, н.д. К.Гузенко).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2013 рік" (щодо державної підтримки робіт із реконструкції споруд першої черги Бортницької станції аерації в Дарницькому районі м. Києва) (р.№2590а, н.д. Є.Гєллєр, В.Жеребнюк).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо екологічного податку, що справляється за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів) (р.№2593а, н.д. Є.Балицький).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання використання енергоефективних та екологічно безпечних засобів освітлення (р.№2607а, н.д. В.Мошенський).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо введення збору з виробників та імпортерів упаковки та товарів
в упаковці на перероблення твердих побутових відходів) (р.№2611а, 
н.д. А.Шевченко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо спрямування збору з виробників та імпортерів упаковки та товарів в упаковці на перероблення побутових відходів) (р.№2612а, н.д. А.Шевченко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання виробництва електроенергії з альтернативних джерел енергії (р.№2946, доопрацьований, н.д. В.Медяник та ін.).

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку