Порядок денний засідання Комітету 03.07.2013

Опубліковано 02 липня 2013, о 21:55

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

_______________________________________________________________________________

(вуловковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

3 липня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо реалізації положень Конвенції про оцінку впливу на навколишнє середовище в транскордонному контексті (р.№2109а, н.д. О.Онищенко).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища" (щодо надання органам самоврядування права на місцях самостійно та більш ефективно використовувати кошти місцевих фондів) (р.№2168а, н.д. К.Гузенко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Водного і Земельного кодексів України щодо земель водного фонду (р.№2183а, КМУ).

Проект Закону про встановлення заборони на вирубку лісів та введення мораторію на експорт лісо- та пиломатеріалів (р.№2032а, н.д. О.Ляшко).

Проект Закону про мораторій на полювання (р.№2004а, н.д. А.Кіссе).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо збереження у людини і після її смерті статусу, категорії або інвалідності та причинного зв'язку з Чорнобильською катастрофою (р.№2222а, н.д. А.Гончаров).

 

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

       

Проект Закону про штучно створені земельні ділянки на водних об'єктах в межах акваторії морських портів (р.№2968, н.д. Г.Труханов)

Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо посилення відповідальності за незаконне полювання та заняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) (р.№2216а, н.д. М.Головко).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо сплати екологічного податку підприємствами окремих галузей промисловості (р.№2807, н.д. С.Матвієнков).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо гарантування прав на справедливе пенсійне забезпечення та скасування деяких норм пенсійної реформи) (р.№2072а, н.д. П.Розенко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо приведення у відповідність до норм Конституції України положень законів, що регламентують право на страйк) (р.№2204а,

н.д. А.Павловський).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення соціальних гарантій працівникам гірничих, шахтобудівних (вуглебудівних) підприємств, державних воєнізованих аварійно-рятувальних служб (формувань) у вугільній промисловості (р.№2203а, н.д. В.Турманов).

Проект Постанови про заходи щодо збереження ландшафтно-архітектурного комплексу "Садиба Даховських" в Черкаській області (р.№2334а, н.д. А.Яценко).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо перерозподілу коштів ресурсних платежів) (р.№2375а, н.д. О.Азаров).

 

 

Інші питання:

 

План роботи Комітету на третю сесію.

Звіт про роботу Комітету за другу сесію.

Про лист Рахункової палати України щодо результатів перевірки ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих у 2011-2012 роках на розвиток мінерально-сировинної бази.

Про лист Рахункової Палати щодо аудиту використання коштів на промислову безпеку і охорону праці.

Про звернення громадських організацій екологічного спрямування щодо проекту Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо дотримання природоохоронного законодавства при використанні біоресурсів) (р.№2732, КМУ).

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку