Порядок денний засідання Комітету 05.06.2013.

Опубліковано 01 червня 2013, о 10:25

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

5 червня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

 Про уточнення порівняльної таблиці до проекту Закону про внесення змін до Кодексу України про надра (щодо спеціальних дозволів на користування надрами)  (р.№0874).

Проект Закону про внесення зміни до статті 5 "Прикінцеві положення" Закону України "Про мораторій на видалення зелених насаджень на окремих об'єктах благоустрою зеленого господарства м.Києва" (р.№2921, КМУ).

Проект Закону про зелені насадження міст та інших населених пунктів (р.№2625, н.д. Є.Балицький та ін.).

Проект Закону про мораторій на будівництво об'єктів виробничого призначення та об'єктів невиробничого призначення на окремих об'єктах благоустрою зеленого господарства м.Києва (р.№2626, н.д. В.Ар'єв та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо дотримання природоохоронного законодавства при використанні біоресурсів) (р.№2732, КМУ).

Проект Постанови про заходи щодо збереження регіонального ландшафтного парку "Бакальська коса" в Автономній Республіці Крим (р.№2746, н.д. В.Бабич та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Загальнодержавну цільову програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2013 - 2017 роки" (р.№2759, н.д. Ф.Негой).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Загальнодержавну цільову програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2013–2017 роки" (щодо протизсувного захисту територій міста Дніпропетровська) (р.№2814, н.д. І.Ступак).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про захист тварин від жорстокого поводження" (щодо захисту тварин від насильства) (р.№2915, н.д. Ю.Мірошниченко та ін.).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

            Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо розвитку сільського господарства) (р.№2101, н.д. І.Сабій
та ін.).

Проект Закону про внесення змін до статті 156 Земельного кодексу України щодо звільнення установ природно-заповідного фонду від відшкодування збитків землекористувачам (р.№2696, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про угоди про розподіл продукції" (щодо забезпечення інтересів територіальних громад, на території яких розташовані ділянки надр, що передаються у користування за угодою про розподіл продукції) (р.№2936, н.д. І.Васюник).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру, які повинні одержувати оператори ринку харчових продуктів (р.№2938, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо розподілу доходів від сплати за користування надрами (р.№2944,
н.д. Л.Байсаров).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо стимулювання виробництва електроенергії з альтернативних джерел енергії (р.№2946, н.д. В.Медяник та ін.).

Проект Закону про правонаступництво майна колишнього Військово-мисливського товариства Збройних Сил СРСР (р.№2953, н.д. О.Кузьмук, Г.Калетнік).

Проект Закону про штучно створені земельні ділянки на водних об'єктах в межах акваторії морських портів (р.№2968, н.д. Г.Труханов).

Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо підвищення відповідальності за випалювання об'єктів рослинного світу або їх залишків) (р.№2989, н.д. Л.Котеляк та ін.).

Проект Закону про внесення змін до статті 12-1 Закону України "Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку" (щодо збільшення збору на соціально-економічну компенсацію ризику населення, яке проживає на території зони спостереження) (р.№2036а, н.д. Ю.Гержов).

 

Інші питання:

Про стан фінансування та ефективність використання виділених коштів на ліквідацію наслідків надзвичайної екологічної ситуації у калуському регіоні Івано-Франківської області.

Про затвердження рішення виїзного засідання на тему: "Екологічні проблеми промислового комплексу Івано-Франківського регіону та шляхи їх вирішення".

Про лист Української асоціації районних та обласних рад щодо використання підземних вод підприємствами житлово-комунального господарства, в частині звернення асоціації до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо внесення змін до Кодексу України про надра.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку