Порядок денниій засідання Комітету 19.06.2013 р.

Опубліковано 17 червня 2013, о 11:01

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

(вуловковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

19 червня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Загальнодержавну цільову програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2013 - 2017 роки" (р.№2759, н.д. Ф.Негой).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Загальнодержавну цільову програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2013 - 2017 роки" (щодо протизсувного захисту територій міста Дніпропетровська) (р.№2814, н.д. І.Ступак).

Проект Закону про внесення зміни до пункту 1 розділу ХІI "Прикінцеві та перехідні положення" Кодексу цивільного захисту України щодо перенесення терміну введення в дію (р.№2088а, н.д. О.Зарубінський та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Прикінцевих та перехідних положень Кодексу цивільного захисту України (щодо перенесення терміну введення в дію) (р.№2088а-1, н.д. В.Кальченко).

Проект Закону про внесення змін до статті 12 Закону України "Про екологічний аудит" (щодо об'єктів, що становлять підвищену екологічну небезпеку) (р.№2053а, КМУ).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" щодо питання затвердження умов та правил загального водокористування населенням на водних об'єктах (р.№2189а, н.д. О.Царьов).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про електроенергетику" (щодо удосконалення механізму стимулювання виробництва електроенергії з альтернативних джерел енергії) (р.№2171а, н.д. О.Зарубінський).

Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо посилення відповідальності за незаконне полювання та заняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) (р.№2216а, н.д. М.Головко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо гарантування прав на справедливе пенсійне забезпечення та скасування деяких норм пенсійної реформи) (р.№2072а, н.д. П.Розенко та ін.).

Проект Закону про внесення зміни до статті 102 Бюджетного кодексу України щодо впорядкування фінансування харчування дітей у навчальних закладах, що розташовані на територіях радіоактивного забруднення (р.№2167а, н.д. С.Тігіпко та ін.).

Проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України, Урядом Російської Федерації та Урядом Угорщини про перевезення ядерних матеріалів між Російською Федерацією та Угорщиною через територію України (р.№0025, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо покращення умов соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає в зонах спостереження (р.№2107а, н.д. В.Бандуров та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження) (р.№2135а, н.д. В.Бандуров).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо приведення у відповідність до норм Конституції України положень законів, що регламентують право на страйк) (р.№2204а, н.д. А.Павловський та ін.).

 

Інші питання:

Про стан виконання Загальнодержавної програми розвитку мінерально-сировинної бази України на період до 2030 року в частині видобування вуглеводнів та шляхів зменшення відповідних екологічних ризиків.

Про лист Рахункової палати України щодо результатів використання коштів державного бюджету виділених на протипожежний захист Автономної Республіки Крим та м. Севастополя.

Щодо слухань у Комітеті на тему: "Екологічні проблеми видобування сланцевого газу в Україні".

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку