Порядок денний засідання Комітету 23.10.2013

Опубліковано 28 жовтня 2013, о 17:04

Орієнтовний план

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

23 жовтня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо реалізації положень Конвенції про оцінку впливу на навколишнє середовище в транскордонному контексті (р.№2109а, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо поводження з відходами під час їх перевезення) (р.№2598а, н.д. О.Долженков

,

 С.Кий).

Проект Закону про внесення зміни до статті 61 Кодексу цивільного захисту України (щодо виконання кримінальних покарань з пожежної безпеки) (р.№3089, КМУ).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про ліквідацію надмірного регулювання (р.№3256, н.д. В.Кличко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо скасування сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів) (р.№3332, н.д. І.Мірошниченко та ін.).

Проект Закону про побічні продукти тваринного походження, що не призначені для споживання людиною (р.№3357, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо розширення повноважень органів внутрішніх справ в природоохоронній сфері) (р.№3362, н.д. О.Бригинець, 

А.Павловський).  

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо спрощення процедури врегулювання договірних відносин у сфері надання житлово-комунальних послуг (р.№3367, н.д. О.Єфремов, Ю.Іоффе).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо підвищення плати за користування надрами) (р.№3368, н.д. А.Павловський та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо здійснення самоврядного та громадського контролю за використанням та охороною земель) (р.№3374, н.д. О.Царьов). 

 

Інші питання:

Про стан виконання рішення № 3/13 від 06.03.2013 р. "Про підсумки робочої поїздки Комітету до зони відчуження та на Чорнобильську АЕС".

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку