Порядок денний засідання Комітету 09.04.2014

Опубліковано 08 квітня 2014, о 11:00

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

(вуловковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

9 квітня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо охорони біорізноманіття) (р.№3672, н.д. І.Сех, А.Тягнибок).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо уніфікації термінології у сфері централізованого водопостачання та водовідведення) (р.№4133, н.д. Ю.Мірошниченко).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо плати за користування надрами (р.№3902, н.д. А.Сенченко, А.Павловський). 

Проект Закону про внесення змін до додатка № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2014 рік" (щодо фінансування загальнодержавної цільової програми розвитку водного господарства) (р.№4127, н.д. Т.Слюз).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо регулювання діяльності суб’єктів господарювання у сфері комунальних послуг (р.№4144, н.д. С.Кацуба).  

Проект Закону про внесення змін до статті 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо надання можливості органам внутрішніх справ складати протоколи про адміністративні правопорушення за статтями 85, 88-1, 116, 116-1 (р.№4149, н.д. К.Гузенко). 

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зарахування екологічного податку (р.№4342, н.д. І.Сех).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2014 рік" (щодо фінансування очищення побутово-стічних вод у населених пунктах) (р.№4366, н.д. Т.Слюз).

Проект Закону про внесення змін до Земельного і Лісового кодексів України щодо утримання охоронних зон об'єктів передачі електричної енергії (р.№4436, н.д. Г.Груба та ін.).

 

Інші питання:

Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту використання коштів державного бюджету, виділених на здійснення заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та екологічної реабілітації території впливу гірничих робіт державного підприємства "Солотвинський солерудник" Закарпатської області.

Про Рекомендації слухань у Комітеті на тему: "Природно-заповідний фонд: проблеми та шляхи їх вирішення".

Про проведення слухань у Комітеті з порядком денним:

1) Про екологічну ситуацію в басейні річки Оріль в межах Харківської, Полтавської та Дніпропетровської областей.

2) Про першочергові заходи з порятунку екологічного стану басейну річки Сіверський Донець та шляхи його відновлення.

Про затвердження штатного розпису апарату Національної комісії з радіаційного захисту населення України.

Про пропозиції щодо включення членів Комітету до складу колегій міністерств, агенцій, інспекцій, міжвідомчих комісій, робочих груп та наглядових рад.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку