Порядок денний засідання Комітету 14.05.2014

Опубліковано 12 травня 2014, о 16:15

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

_______________________________________________

(вуловковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

14 травня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо посилення соціального захисту деяких категорій постраждалих громадян (р.№3809, н.д. В.Атрошенко).

Проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо медичного забезпечення (р.№3810, н.д. В.Атрошенко).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо адресного поштового інформування про пільги та інші види соціальної допомоги мало мобільних та інших соціально вразливих груп населення) (р.№4357, н.д. С.Фаєрмарк).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зміни ставок деяких податків і зборів (р.№4490, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до статті 156 Земельного кодексу України щодо звільнення установ природно-заповідного фонду від відшкодування збитків землекористувачам (р.№4619, н.д. О.Бригинець).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань регулювання містобудівної діяльності та державного архітектурно-будівельного контролю (р.№4629, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань регулювання містобудівної діяльності та державного архітектурно-будівельного контролю (р.№4629-1, н.д. В.Сушкевич).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо удосконалення розрахунків за енергоносії) (р.№4671, н.д. П.Корж)

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку