Порядок денний засідання Комітету 15.07.2015

Опубліковано 13 липня 2015, о 09:55

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

(вуловковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

15 липня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про надра (щодо врегулювання відносин між вугледобувними підприємствами різних форм власності) (р.№2310, н.д. Ю.Береза та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо імплементації положень деяких директив ЄС у сфері оцінки впливу на навколишнє природне середовище) (р.№2910, н.д. А.Дирів та ін.).

Проект Закону про оцінку впливу на довкілля (р.№2009а, 
н.д. І.Геращенко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до статті 1 Водного кодексу України (щодо визначення окремих термінів)  (р.№2007а, н.д. Є.Балицький, О.Ревега).

Проект Закону про зелені насадження міст та інших населених пунктів (р.№2013а, н.д. Є.Балицький, О. Ревега).

 

            ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

 Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо недопущення безпідставного видалення зелених насаджень (р.№2994, н.д. І.Луценко  та ін.).

Проект Закону про внесення змін до статті 255 Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування води, що використовується для гідротехнічної меліорації земельних ділянок сільгосппризначення (р.№2088а, н.д. С.Хлань, А.Гордєєв).

Проект Закону про внесення змін до статті 255 Податкового кодексу України (щодо створення умов для розвитку водних біоресурсів) (р.№2191а, н.д. О.Мушак).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про угоди про розподіл продукції" (щодо вдосконалення процедури укладення угод про розподіл продукції) (р.№2131а, н.д. І.Насалик та ін.).  

Проект Закону про внесення змін до статті 2 Закону України "Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності" (щодо удосконалення окремих процедур закупівель) (р.№2547, н.д.  Н.Южаніна,  Г.Чекіта).

Проект Закону про внесення змін до статті 197 Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування операцій з транспортування та ввезення на митну територію живих тварин для зоопарків (р.№2108а, н.д. А.Ільюк).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо оподаткування податком на додану вартість операцій із ввезення на митну територію рідкісних і таких, що перебувають під загрозою зникнення, видів тварин) (р.№2108а-1 н.д. М.Кобцев та ін.).  

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про побічні продукти тваринного походження, що не призначені для споживання людиною" (щодо узгодження його положень у сфері поводження з продуктами тваринного походження, що належать до категорії ІІ, з вимогами законодавства ЄС) (р.№2150а,  н.д. С.Лабазюк та ін.).   

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік" (щодо унормування питання оплати робіт та заходів, виконаних підприємствами Державного агентства з управління зоною відчуження) (р.№2158а, н.д. В.Кривенко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відновлення повного обсягу пенсійного забезпечення для працюючих пенсіонерів) (р.№2698, н.д. Ю.Тимошенко та ін.).

 

Інші питання:

 

План роботи Комітету на  третю сесію.

Звіт про роботу Комітету за   другу сесію.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку