Порядок денний засідання Комітету 17.06.2015

Опубліковано 15 червня 2015, о 09:41

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вул.Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

17 червня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами) (р.№1633,  доопрацьований, н.д. П.Дзюблик,  В.Кривенко).

Проект Закону про раціональне використання, відтворення, охорону тваринного світу (р.№2927, н.д. С.Тригубенко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо посилення охорони природних територій) (р.№2889, н.д. О.Єднак).

 

            ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо посилення адміністративної відповідальності за порушення вимог щодо поводження з відходами та благоустрою територій) (р.№1816,  н.д. М.Томенко, О.Недава). 

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за правопорушення у сфері поводження з відходами (р.№2973,  КМУ).

Проект Закону про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (р.№2966,  КМУ).

Проект Закону про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (р.№2966-1, н.д. А.Мартовицький).

Проект Закону про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (р.№2966-2, н.д. Ю.Левченко).

Проект Закону про денонсацію Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Російської Федерації про взаємодію з питань попередження надзвичайних ситуацій, пожеж і ліквідації їх наслідків у населених пунктах, в яких розташовано об'єкти Чорноморського флоту Російської Федерації на території України (р.№0021,  н.д. О.Ляшко та ін.).  

Проект Закону про ратифікацію Імплементаційної угоди між Кабінетом Міністрів України та Організацією НАТО з підтримки (ОНП) про перезахоронення радіоактивних відходів, що утворилися внаслідок виконання військових програм колишнього СРСР в Україні (р.№0027,  КМУ).  

 

Інші питання:

Про перспективи розвитку та діяльності зони відчуження.

            Інформація завідувача секретаріату Комітету.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку