ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАСІДАННЯ КОМІТЕТУ 17.02.2016

Опубліковано 15 лютого 2016, о 17:11

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

 (вуловковична, 4, кімн.306, о 14.00)

17 лютого, о 14.30

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

            Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері поводження з відходами щодо запобігання негативної дії відходів кінцевого споживання продукції на навколишнє природне середовище (р.№3198, н.д. О.Недава та ін.).

            Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо поводження з побутовими відходами та стимулювання їх використання як альтернативного джерела енергії (р.№3198-1, н.д. М.Томенко).

            Проект Закону про оцінку впливу на довкілля (р.№2009а, повторне перше читання).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження інтегрованих підходів в управління водними ресурсами за басейновим принципом (р.№3603, н.д. М.Томенко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо земель водного фонду (р.№3430, КМУ).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

            Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України які регулюють відносини, пов'язані з одержанням документів дозвільного характеру, щодо їх приведення у відповідність із нормами Законів України "Про адміністративні послуги" і "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності" (р.№3759, КМУ).

            Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо особливостей справляння рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин) (р.№3818, н.д. Є.Мураєв).

            Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння пошуку та видобутку нафти і газу в Україні (р.№3849, н.д. І.Насалик).

            Проект Закону про внесення змін до деяких законів України пенсій за вислугу років та порядку виплати пенсій (р.№3824, н.д. Н.Королевська, Ю.Солод).

            Проект Закону про внесення змін до статті 164 Податкового кодексу України (щодо звільнення від оподаткування пенсій, призначених інвалідам з числа учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС) (р.№3845, н.д. В.Арешонков, О.Ревега).

            Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про автомобільні дороги" щодо деяких питань безпеки автомобільних доріг (р.№3860, КМУ).

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку