Порядок денний засідання Комітету 17.05.2016

Опубліковано 16 травня 2016, о 11:56

КомЕколог komekolog.rada.gov.ua

Верховна Рада України

КОМІТЕТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИКОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

(вул. Грушевського, 5,  третій поверх, о 12.00)

 

17 травня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення цільового призначення земельних ділянок, зайнятих полезахисними лісовими смугами (р.№4296, н.д. Ю.Бублик).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу цивільного захисту України щодо забезпечення ефективності діяльності аварійно-рятувальних служб і рятувальників (р.№4289, н.д. О.Дмитренко).

 

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення зміни до статті 46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" щодо погодження надання надр у користування (р.№4557, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання меліорованих земель та меліоративних систем (р.№4573, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік" (щодо соціальних стандартів та обсягу субвенції на надання пільг та житлових субсидій) (р.№4543, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо удосконалення окремих норм) (р.№4537, н.д. А.Вадатурський, О. Кірш).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення містобудівної діяльності (р.№4585, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування та єдиних принципів нарахування пенсій

(р.№4608, КМУ).

Проект Закону про внесення зміни до статті 265 Кримінального кодексу України щодо добровільної здачі радіоактивних матеріалів (р.№4612, КМУ).

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку