Порядок денний засідання Комітету 11.05.2016

Опубліковано 10 травня 2016, о 13:24

КОМІТЕТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

КомЕколог

komekolog.rada.gov.uaКОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

(вуловковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

11 травня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення зміни до статті 23 Кодексу України про надра (р.№4347, н.д.  А.Вадатурський).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо посилення відповідальності за незаконне видобування та введення в обіг бурштину та виробів з його використанням) (р.№4462, н.д. Р.Заставний).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо запобігання незаконному видобуванню та введенню в обіг бурштину та виробів з його використанням) (р.№4466, н.д. Р.Заставний).

Проект Закону про внесення змін до Земельного та Лісового кодексів України щодо усунення корупційної складової у сфері охорони та збереження земель    лісогосподарського    призначення    (р.№3019, доопрацьований,  н.д. І.Мельничук).

Проект Закону про податковий суверенітет України та офшорні компанії (р.№4380, н.д. Ю.Тимошенко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік" (щодо збільшення видатків на надання медичної допомоги працівникам зони відчуження за рахунок резерву коштів медичної субвенції) (р.№4450, н.д. Я.Москаленко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо безкоштовного встановлення і заміни газових приладів та пристроїв соціально вразливим верствам населення) (р.№4387, н.д. С.Міщенко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення громадян України, які проживають у населених пунктах, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження (р.№4257,  доопрацьований, н.д. Н.Веселова).

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку