Порядок денний засідання Комітету 09.12.2015

Опубліковано 08 грудня 2015, о 10:52

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

______________________________________________________

(вул. Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

9 грудня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення зміни до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо громадян, які працюють у зоні відчуження) (р.№2524а, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо охорони тваринного світу та боротьби з браконьєрством) (р.№3364, н.д. М.Томенко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Водного кодексу України (щодо спрощення процедури надання дозволів на спеціальне водокористування) (р.№3227, н.д. Д.Голубов).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України, які регулюють відносини, пов'язані з одержанням документів дозвільного характеру (щодо спеціального водокористування) (р.№3323, н.д. І. Рибак).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо усунення неузгодженостей (р.№3422, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо підвищення ефективності адміністрування рентної плати за спеціальне використання води) (р.№3435, н.д. А.Дирів та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо уточнення порядку передачі в оренду водних об'єктів у комплексі з земельними ділянками (р.№3157, доопрацьований, н.д. С.Хлань, А.Гордєєв).

Проект Закону про внутрішній водний транспорт (р.№2475а, доопрацьований, н.д. Б.Козир та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення механізму стимулювання виробництва електроенергії з альтернативних джерел енергії (технічний) (р.№3447, н.д. Л.Підлісецький та ін.).

Проект Закону про внесення зміни до статті 8 Закону України "Про державні нагороди України" щодо запровадження медалі "За участь у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи" (р.№3494, н.д. Н.Королевська та ін.).

Проект Закону про внесення змін до додатка № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік" щодо видатків на виготовлення медалі "За участь у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи" (р.№3495, н.д. Н.Королевська та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо електронних засобів оплати проїзду в міському пасажирському транспорті (р.№3398, КМУ).

 

Інші питання:

 

Інформація щодо проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо створення умов для розвитку водних біоресурсів) (р.№2190а, н.д. О.Мушак).

Про затвердження штатного розпису апарату Національної комісії з радіаційного захисту населення України.

Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих у Дніпропетровській області на реалізацію заходів Загальнодержавної цільової екологічної програми поводження з радіоактивними відходами.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку