Порядок денний засідання 02.09.2015

Опубліковано 08 жовтня 2015, о 08:45

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

___________________________________________

(вуловковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

2 вересня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про надра (щодо забезпечення проведення державної геолого-економічної оцінки запасів корисних копалин) (р.№2341а, н.д. Д.ШпеновД.Колєсніков).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо створення умов для розвитку водних біоресурсів) (р.№2190а, н.д. О.Мушак).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження функцій державних контролюючих органів (р.№2121а, н.д. В.Парасюк).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо функціонування державних контролюючих органів й страхування на випадки виникнення природної та/або техногенної ситуації) (р.№2121а-1, н.д. М.Головко).

 

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до статті 255 Податкового кодексу України (щодо рентної плати за спеціальне використання води) (р.№2387а, н.д. М.Томенко та ін.)

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення вимог законодавства у сферах цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, пожежної та техногенної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб (р.№2342а, н.д. О.Дмитренко).

Проект Закону про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (р.№2966, КМУ).

Проект Закону про внесення зміни до статті 240 Кримінального кодексу України щодо відповідальності за незаконний видобуток корисних копалин місцевого значення (р.№2192а, н.д. П.Дзюблик та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зміни зарахування рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин віднесених до групи сировини для бутового каменю і сировини піщано-гравійної (р.№2370а, н.д. І.Балога).

Проект Закону про внесення змін до статті 255 Податкового кодексу України (щодо створення умов для розвитку водних біоресурсів) (р.№2191а, н.д. О.Мушак).

Проект Закону про ратифікацію Договору (у формі обміну нотами) між Урядом України та Урядом Японії про надання кредиту для реалізації проекту модернізації Бортницької станції очистки стічних вод у рамках реалізації проекту "Реконструкція споруд очистки стічних каналізаційних вод і будівництво технологічної лінії по обробці та утилізації осадів Бортницької станції аерації" (р.№0052, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до розділу ХХІ "Прикінцеві та перехідні положення" Митного кодексу України щодо проекту модернізації Бортницької станції очистки стічних вод (р.№2392а, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України щодо проекту модернізації Бортницької станції очистки стічних вод (р.№2393а, КМУ).

Проект Закону про приєднання до Протоколу поправок до Конвенції про Міжнародну гідрографічну організацію (р.№0050, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб" щодо врегулювання питання зарахування до вислуги років служби у підрозділах професійної пожежної охорони (р.№2426а, н.д. А.Євлахов).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення сертифікації у галузі земельних відносин (р.№2313а, н.д. В.Івченко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення сертифікації у галузі земельних відносин (р.№2313а-1, н.д. О.Кулініч та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення комерційного обліку природного газу, теплової енергії, гарячої та холодної води (р.№2636, н.д. В.Сташук та ін.).

 

Інші питання:

 

Про інформацію щодо проведення виїзного засідання робочої групи Комітету до м. Калуш (Івано-Франківська обл.) з питань екологічних проблем Домбровського карєру та токсичних відходів гексахлорбензолу.

Про інформацію щодо проведення виїзного засідання робочої групи Комітету до м. Комсомольськ (Полтавська обл.) щодо ситуації довкола будівництва Біланівського гірничо-збагачувального комбінату.

Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту ефективності використання коштів державного бюджету у 2014 році на виплату щомісячної грошової допомоги у зв’язку з обмеженням споживання продуктів харчування місцевого виробництва та компенсації за пільгове забезпечення продуктами харчування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку