Порядок денний засідання Комітету на 01. 08. 2015

Опубліковано 30 червня 2015, о 11:43

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

(вуловковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

1 липня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про відходи" (щодо поводження з небезпечними відходами) (р.№2950, н.д. С.Тригубенко та ін.)

Проект Закону про внесення змін до Лісового кодексу України (щодо удосконалення роботи центрального органу виконавчої влади, що забезпечує державну політику у сфері лісового господарства) (р.№2957,  н.д. Ю.Луценко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо охорони фауни, флори та посилення боротьби з браконьєрством) (р.№1665, доопрацьований,  н.д. П.Дзюблик та ін.).

 

            ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування правових режимів території у місцях розташування ядерних установок та об'єктів, призначених для поводження з радіоактивними відходами (р.№2021а, н.д. О.Домбровський).

Проект Постанови про створення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування причин та наслідків пожежі, яка почалася 8 червня 2015 року на території нафтової бази ТОВ "БРСМ-НАФТА" у Васильківському районі Київської області, що призвело до трагічних наслідків (р.№2079а, н.д. Ю.Левченко).

Проект Постанови про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів службової недбалості,

яка призвела до трагічної загибелі рятівників Державної служби України

з надзвичайних ситуацій під час гасіння пожежі на нафтовій базі ТОВ "БРСМ-Нафта" у Васильківському районі Київської області (р.№2124а, н.д. С.Каплін).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про деякі питання ввезення на митну територію України та реєстрації транспортних засобів" (щодо ввезення транспортних засобів, які відповідають екологічним нормам "Євро-4" і "Євро-5") (р.№2085а,  н.д. М.Фролов).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України у сфері державних закупівель щодо приведення їх у відповідність з міжнародними стандартами та вжиття заходів з подолання корупції (р.№2087а,  КМУ).

Проект Закону про ратифікацію Угоди про правовий статус Регіонального екологічного центру для Центральної та Східної Європи (р.№0037,  Президент України).

Проект Закону про ратифікацію Протоколу про стратегічну екологічну оцінку до Конвенції про оцінку впливу на навколишнє середовище у транскордонному контексті (р.№0032, Президент України).

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку