Порядок денний засідання Комітету на 22.04.2015

Опубліковано 22 квітня 2015, о 12:36

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

__________________________________________

(вул.Шовковична,4, кімн.306, о 14.15)

 

22 квітня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування питання розробки корисних копалин місцевого значення (р.№2184, н.д. С.Мельник).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про надра (щодо врегулювання відносин між вугледобувними підприємствами різних форм власності) (р.№2310, н.д. Ю.Береза та ін.).

Проект Постанови про вшанування 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи та затвердження плану заходів (квітень 2016 року) (р.№1477, н.д. Я.Москаленко).

 

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо збереження довкілля та родючого шару ґрунту) (р.№2507, 
н.д. М.Томенко).

Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо кримінально-правової охорони земель водного фонду) (р.№2454, 
н.д. А.Антонищак та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо посилення відповідальності за порушення вимог законодавства про охорону надр) (р.№2502, н.д. І.Рибак).

Проект Закону про зміну системи регулювання економіки (р.№1069, доопрацьований, н.д. О.Продан та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо недопущення збільшення тарифів на комунальні послуги для населення за відсутності приладів обліку (лічильників) (р.№2483, н.д. С.Алєксєєв, Є.Фірсов).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо збереження грошового та інших видів забезпечення за особами, які забезпечують безпеку під час проведення антитерористичної операції (АТО) та були захопленими в полон або заручниками, або визнаними в установленому законом порядку безвісно відсутніми (р.№2548, н.д. І.Мельничук, А.Кожем'якін).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення інвалідів (р.№2581, н.д. П.Дзюблик та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо пенсійного забезпечення окремих категорій громадян (р.№2587, н.д. Н.Королевська та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо звільнення малозабезпечених громадян від оподаткування сплати за комунальні послуги) (р.№2592, н.д. С.Міщенко).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо невідкладних заходів із забезпечення екологічної безпеки держави та проведення екологічної модернізації підприємств) (р.№1759, н.д. Д.Шпенов).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про наукову і науково-технічну діяльність" щодо безоплатного відвідування дендрологічних парків (р.№2498, н.д. А.Яценко).

 

Інші питання:

Про лист Міністерства надзвичайних ситуацій України стосовно реформування системи цивільного захисту.

 

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку