Порядок денний засідання Комітету 23.12.2015

Опубліковано 22 грудня 2015, о 10:45

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

________________________________________________________________________________________________________________________________________

(вуловковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

23 грудня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

                      

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо охорони фауни згідно міжнародних угод) (р.№3445, н.д. А.Дирів та ін.)

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про охорону атмосферного повітря" (щодо децентралізації повноважень органів виконавчої влади у сфері екології та природних ресурсів) (р.№3553, н.д. П.Ванат та ін.).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про Державний бюджет України на 2016 рік (р.№3000, доопрацьований, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо стабілізації фінансового стану держави та удосконалення окремих положень соціальної політики) (р.№3628, КМУ).

Проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про фінансове співробітництво (асигнування 2011, 2012 та 2013 року), проект "Підтримка природно-заповідних територій в Україні" (р.№0071, КМУ).

Проект Закону про створення конкурентних умов в оподаткуванні та стимулювання економічної діяльності в Україні (р.№3630, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо регульованих ринків та деривативів) (р.№3498, н.д. Р.Демчак та ін.).

 

Інші питання:

Інформація Міністерства екології та природних ресурсів України, Державного агентства лісових ресурсів України про стан виконання Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони біорізноманіття" (№323 – VIII від 9 квітня 2015 року) та Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони тваринного світу" (№ 322 – VIII від 9 квітня 2015 року).

Інформація Міністерства екології та природних ресурсів України про підготовку, участь та результати роботи делегації України у Конференції ООН зі зміни клімату (30 листопада — 11 грудня 2015 року, м. Париж, Французька Республіка).

Про затвердження штатного розпису апарату Національної комісії з радіаційного захисту населення України

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку