Порядок денний засідання Комітету 13.04.2016

Опубліковано 11 квітня 2016, о 14:51

Комітет Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофиКОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

__________________________________________________________

(вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.30)

 

13 квітня

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення зміни до статті 46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" щодо погодження надання надр у користування (р.№4330, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо скасування особливості справляння рентної плати за користування надрами для видобування газу природного (р.№4317, н.д. Ю.Тимошенко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік" щодо погашення заборгованості за електричну енергію (р.№4272, н.д. І.Насалик та ін.).

Проект Закону про внесення змін до розділу ХХ "Перехідні положення" Податкового кодексу України (щодо особливостей оподаткування операцій з ввезення на митну територію України та постачання на митній території України товарів, що використовуються у лісовому господарстві) (р.№4343, н.д. П.Дзюблик та ін.).

Проект Закону про внесення змін до розділу ХХІ "Прикінцеві та перехідні положення" Митного кодексу України (щодо особливостей оподаткування ввізним митом товарів, що використовуються у лісовому господарстві) (р.№4344, н.д. П.Дзюблик та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища в частині дотримання земельного законодавства, використання та охорони земель усіх категорій та форм власності, родючості грунтів (р.№4356, н.д. А.Дирів та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо посилення відповідальності за окремі злочини проти довкілля (р.№4321, н.д. А.Артеменко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення вимог природоохоронного законодавства (р.№4367, н.д. К.Усов та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" (щодо відміни сплати адміністративного збору окремим групам громадян) (р.№4278, н.д. І.Сисоєнко, А.Шинькович).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відновлення повного обсягу пенсійного забезпечення для працюючих пенсіонерів) (р.№4325, н.д. Ю.Тимошенко, І.Кириленко).

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку