Порядок денний засідання Комітету на 14.06.2016 р.

Опубліковано 14 червня 2016, о 11:06

КОМІТЕТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,
ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

КомЕколог http://komekolog.rada.gov.ua/КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

(вул. Шовковична, 4, кімн. 306,  о 14.00)

 

14 червня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо пенсійного забезпечення (р.№4442, н.д. О.Ляшко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо встановлення належного рівня пенсійного забезпечення (р.№4442-1, н.д. Н.Королевська, Ю.Солод).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо вдосконалення пенсійного забезпечення учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та евакуйованих із зони відчуження (р.№4502, н.д. Д.Добродомов).  

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про природно-заповідний фонд України" (щодо повноважень в галузі охорони навколишнього природного середовища) (р.№4551, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про питну воду та питне водопостачання" (щодо удосконалення деяких положень) (р.№4582, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про надра (щодо необов'язковості вивчення надр в окремих випадках видобування підземних вод) (р.№4347, доопрацьований, н.д. А.Вадатурський).

Проект Закону про внесення доповнень до статті 17 Кодексу цивільного захисту України (р.№4707, н.д. С.Міщенко).

 

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зміни складу доходів місцевих бюджетів (р.№4755, н.д. І.Рибак та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо перерозподілу частини рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів на користь бюджетів сіл, селищ і міст районного значення) (р.№4725, н.д. В.Івченко).

Проект Закону про внесення змін до розділу Х Перехідних положень Земельного кодексу України щодо встановлення мораторію (заборони) на зміну цільового призначення земельних ділянок рекреаційного призначення (р.№4740, н.д. І.Мельничук та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо удосконалення окремих норм) (р.№4537, н.д.  А.Вадатурський, О.Кірш).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення системи пенсійного забезпечення, встановлення єдиних принципів призначення пенсій та запровадження накопичувального рівня пенсійного страхування (р.№4608-1, н.д. І.Єфремова та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення пенсійного забезпечення, запровадження єдиних принципів нарахування пенсій та скасування привілеїв у пенсійному забезпеченні (р.№4608-2,  н.д. Ю.Шухевич).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування та сприяння досягненню бездефіцитності бюджету Пенсійного фонду (р.№4608-3, н.д. Н.Королевська, Ю.Солод).

Проект Закону про визнання гуманітарною допомогою транспортних засобів, ввезених для забезпечення проведення антитерористичної операції

(р.№4728, н.д. М.Хміль, Л.Денісова).

Проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України щодо порядку завершення митних режимів транзиту та тимчасового ввезення для транспортних засобів, ввезених для забезпечення проведення антитерористичної операції (р.№4729, н.д. М.Хміль, Л.Денісова).

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку