Порядок денний засідання Комітету 30.03.2016

Опубліковано 25 березня 2016, о 19:05

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

________________________________________________

(вул. Шовковична, 4, кімн.306, о 14.30)

 

30 березня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства у сфері охорони природно-заповідного фонду України (р.№2311, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо охорони фауни та флори згідно міжнародних угод) (р.№3445, доопрацьований, н.д. А.Дирів та ін.).

Проект Закону про зелені насадження міст та інших населених пунктів

(р.№2013а, доопрацьований, н.д. Є.Балицький, О.Ревега).

Проект Закону про внесення змін до статті 1 Закону України "Про мораторій на зміну цільового призначення окремих земельних ділянок рекреаційного призначення в містах та інших населених пунктах" (щодо продовження дії мораторію) (р.№4097, н.д. Т.Пастух та ін.).

 

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про мораторій на зміну цільового призначення земельних ділянок рекреаційного призначення за межами населених пунктів (р.№4200, н.д. Є.Мураєв).

Проект Закону про внесення змін до додатка № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік" (щодо фінансування державних підприємств, які належать до сфери управління Державного агентства лісових ресурсів України) (р.№4064, н.д. О.Єднак

 та ін.).

Проект Закону про внесення змін до додатків № 2 і № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік" щодо фінансування видатків на охорону та захист лісів у лісовому фонді та ведення лісового господарства (р.№4064-1, н.д. А.Лопушанський).

Проект Закону про внесення змін до статті 288 Податкового кодексу України щодо усунення неузгодженостей при встановленні орендної плати для лісових земель (р.№4236, н.д. Ю.Бублик).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо особливостей розподілу екологічного податку (р.№4106, н.д. С.Матвієнков та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо особливостей розподілу екологічного податку (р.№4106-1, н.д. О.Недава).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення державного регулювання процесу будівництва (р.№4187, н.д. В.Голуб, І.Климпуш-Цинцадзе).

Проект Закону про доступ до інфраструктури об'єктів будівництва, транспорту, електроенергетики для розвитку телекомунікаційних мереж (р.№4159, н.д. О.Данченко та ін.).

Проект Закону про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (р.№2966-д, н.д. О.Домбровський та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення права на пенсію по інвалідності для працюючих інвалідів ІІІ групи (р.№4155, н.д. В.Писаренко).

Проект Закону про внесення змін до Додатку № 3 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік" (щодо фінансового забезпечення соціальних прав громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи) (р.№4156, н.д. В.Бондар та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо впровадження автоматизованої системи оплати проїзду в міському пасажирському транспорті (р.№4121, н.д. І.Васюник та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про автомобільні дороги" щодо деяких питань безпеки автомобільних доріг (р.№3860, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо захисту прав платників податку на додану вартість та забезпечення соціального захисту сільського населення (р.№3810-1, н.д. О.Герега та ін.).

 

Інші питання:

 

Про рекомендації до парламентських слухань на тему: "30 років після Чорнобиля: уроки та перспективи".

Про результати розгляду Рахунковою палатою України аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на розвиток та функціонування єдиної державної системи моніторингу навколишнього природного середовища.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку