Порядок дениий засідання Комітету 01.06.2016

Опубліковано 31 травня 2016, о 11:40

КОМІТЕТ ВЕРХОВНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,
ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

komekolog.rada.gov.ua

КомЕкологКОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

(вул. Шовковична, 4, кімн. 306,  о 14.30)

 

1 червня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо керівництва єдиною державною системою цивільного захисту (р.№4553, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони пралісів згідно Рамкової конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат (р.№4480, н.д. І.Луценко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо запобігання знищенню лісів та сприяння їх відновленню) (р.№4538, н.д. Ю.Дерев’янко).

Проект Закону про внесення зміни до статті 39 Закону України "Про тваринний світ" (щодо охорони тваринного світу) (р.№4492,  н.д. О.Савченко).

Проект Закону про внесення змін Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо соціального захисту учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (р.№4714, н.д. А.Дирів та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо пенсійного забезпечення (р.№4442, н.д. О.Ляшко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо встановлення належного рівня пенсійного забезпечення (р.№4442-1, н.д. Н.Королевська, Ю.Солод).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо вдосконалення пенсійного забезпечення учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та евакуйованих із зони відчуження (р.№4502, н.д. Д.Добронравов та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо медичного забезпечення дітей учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та евакуйованих із зони відчуження (р.№4540, н.д. Н.Королевська,  Ю.Солод).

 

 

ІІ. Законопроекти,  з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо реалізації окремих положень пунктів 3, 4, 5, 8, 11, а також пункту 10 Рекомендацій Місії Європейського Парламенту з оцінки потреб, що розроблені з метою підвищення якості українського парламентаризму та викладені у "Доповіді та Дорожній карті щодо внутрішньої реформи та підвищення інституційної спроможності Верховної Ради України (р.№4696, н.д. А.Парубій та ін.).

 Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо поліпшення енергоефективності в освітленні) (р.№3245, доопрацьований, н.д. О.Недава та ін.). 

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо збільшення доходів місцевих бюджетів шляхом зміни зарахування екологічного податку та рентної плати за користування надрами для видобування корисних копалин) (р.№4705, н.д. О.Вілкул та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті (р.№4121, доопрацьований, н.д. І.Васюник та ін.).  

Проект Закону про безоплатне та пільгове забезпечення лікарськими засобами окремих категорій населення (р.№4687, н.д. В.Рабінович  та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про правонаступництво України" щодо скасування дії актів СРСР на території України (р.№4650, н.д. О.Продан  та ін.). 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо негайного подолання кризової ситуації, що склалася у зв'язку із масовим знищенням полезахисних смуг (р.№4657, н.д. В. Давиденко та ін.). 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про автомобільні дороги" щодо деяких питань безпеки автомобільних доріг (р.№4641, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання земель дорожнього господарства та розвитку мережі автомобільних доріг (р.№4648, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері автомобільного транспорту з метою приведення їх у відповідність з актами Європейського Союзу (р.№4683, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо зміцнення фінансової незалежності бюджетів об'єднаних територіальних громад) (р.№4690,  н.д. О.Довгий та ін.).

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку