Порядок денний засідання Комітету 07.12.2016

Опубліковано 18 грудня 2016, о 21:37

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

______________________________________________________

(вул. Шовковична, 4, кім. 306, о 14.30)

 

7 грудня

 

І.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено  головним:

Пропозиції Президента України до Закону "Про оцінку впливу на довкілля" (р.№2009а-д).

Пропозиції Президента  України до Закону "Про стратегічну екологічну оцінку" (р.№3259).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо виконання Конвенції 1979 року про охорону дикої флори і фауни та природних середовищ існування в Європі) (р.№2023, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення гарантій прав громадян на загальне використання лісових ресурсів (р.№4746, н.д.  О.Єднак).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про мораторій на видалення зелених насаджень на окремих об'єктах благоустрою зеленого господарства м. Києва" (р.№4703-1, н.д. О.Ляшко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про питну воду та питне водопостачання" (щодо удосконалення деяких положень) (р.№4582,  друге читання). 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення механізму видобування підземних вод невеликими сільськогосподарськими підприємствами, фермерськими господарствами, підприємцями сільських населених пунктів, чиє виробництво не відзначається значними обсягами (р.№4347, доопрацьований, н.д. А.Вадатурський  та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо поводження з небезпечними відходами (р.№5354, н.д. І.Рибак та ін.).

Проект Закону про внесення змін до статті 48 Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (р.№5297, КМУ).

 

ІІ. Законопроекти , з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо особливостей оподаткування діяльності, пов'язаної з видобуванням бурштину) (р.№5436, н.д. М.Поляков).

Проект Закону про внесення змін до Митного кодексу України (щодо звільнення від оподаткування операцій з ввезення на територію України обладнання для промислового видобутку бурштину) (р.№5437, н.д. М.Поляков).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення права власності на землю та законодавчого врегулювання земельних відносин (р.№5393, н.д. Ю.Бублик).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо посилення адміністративної відповідальності за порушення правил поводження з побутовими відходами)

(р.№5375, н.д. В.Балога).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стабілізації діяльності Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз" у зв'язку з тимчасовою окупацією території України (р.№5370, н.д. О.Бєлькова та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання містобудівної діяльності у межах акваторії морських портів, у зоні дії навігаційного обладнання та морських шляхів (р.№5431, н.д. Б. Козир та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо зняття обмежень права на страйк (р.№5382, н.д. С.Каплін).

 

Інші питання:

 

Про будівництво Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива (ЦСВЯП) під Києвом.

Про лист народного депутата України Чепиноги В.М. щодо проведення у лютому 2017 року виїзного засідання Комітету з питання: "Про розв’язання екологічних проблем, пов’язаних з діяльністю Трипільської державної теплоелектростанції, та визначення шляхів зменшення її впливу на навколишнє природне середовище".

Інформація щодо проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо мисливського господарства та полювання (р. №4702, н.д. В.Яніцький та ін.). 

Інформація щодо утворення робочої групи з підготовки узгодженого проекту закону України про відходи.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку