Порядок денний засідання Комітету 08.02.2017

Опубліковано 09 лютого 2017, о 09:49

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

______________________________________________________

(вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.30)

 8 лютого

 

І.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про питну воду та питне водопостачання" (щодо удосконалення деяких положень) (р.№4582, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення механізму видобування підземних вод невеликими сільськогосподарськими підприємствами, фермерськими господарствами, підприємцями сільських населених пунктів, чиє виробництво не відзначається значними обсягами (р.№4347, доопрацьований, н.д. А. Вадатурський та ін.).   

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо посилення охорони водних об'єктів) (р.№5453, н.д. Ю.Тимошенко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо здійснення заходів із запобігання виникненню надзвичайної екологічної ситуації, у зв'язку з масовими вирубками та знищенням лісів в Україні та приведення дії тимчасової заборони експорту лісоматеріалів до вимог міжнародних договорів, ратифікованих Україною (р.№5471, н.д. Ю.Дерев’янко).

 

ІІ.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет  не є головним:

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо збереження українських лісів та запобігання незаконному вивезенню необроблених лісоматеріалів (р.№5495, н.д. О.Ляшко та ін.).  

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо здійснення заходів щодо збереження українських лісів та запобігання незаконному вивезенню необроблених лісоматеріалів (р.№5495-1, альтернативний, н.д. Ю. Дерев’янко).

Проект Закону про внесення змін до статті 65 Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо підвищення штрафів за незаконну вирубку у зимовий період) (р.№5635, н.д. Д.Голубов).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення відповідальності за порушення лісового законодавства та охорони зелених насаджень (р.№5504, н.д. О. Єднак та ін.).

 Проект Закону про внесення змін до Податкового Кодексу України щодо звільнення від сплати земельного податку національних та державних дендрологічних парків (р.№5634, н.д. В.Бондар).

Проект Закону про приєднання до Протоколу про сталий туризм до Рамкової конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат (р.№0131, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення правил тримання собак, котів та інших видів тварин (р.№5584, н.д. В.Парасюк).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо спеціалізованих медико-санітарних частин (р.№5608, н.д. С.Березенко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання адресної соціальної допомоги за пільговий проїзд малозабезпеченим верстам населення(р.№5404, н.д. С.Лабазюк та ін.).   

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про питну воду та питне водопостачання" щодо вдосконалення розрахунків за електричну енергію (р.№5525, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо поліпшення умов ведення будівельної діяльності (р.№5587, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вивезення та ввезення рухомих культурних цінностей (р.№5513, КМУ).

 

Інші питання:

Про проект Національної стратегії поводження з відходами.

Звіт про роботу Комітету за період п’ятої сесії.

План роботи Комітету  на  шосту сесію.

Пропозиції Комітету до проекту порядку денного шостої сесії.

Про лист Рахункової палати України щодо результатів фінансового аудиту Державної екологічної інспекції України та її територіальних органів у 2015 році.

Про лист Рахункової палати України щодо аудиту ефективності використання бюджетних коштів на ведення лісового і мисливського господарства, охорону  і захист лісів в лісовому фонді та розпорядження об’єктами державної власності, які належать до сфери управління Державного агентства лісових ресурсів України.

Про лист Рахункової палати України щодо висновків аудиту ефективності справляння та дієвості контролю за надходженням плати за користування надрами за видобування нафти

Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на санаторно-курортне лікування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.  

Про затвердження штатного розпису апарату Національної комісії з радіаційного захисту населення України.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку