Порядок денний засідання Комітету 02.11.2016

Опубліковано 02 листопада 2016, о 10:26

КомЕколог http://komekolog.rada.gov.ua/
Верховна Рада України KomEkolog Комітет екологічної політики КомЕколог http://komekolog.rada.gov.ua/КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

(вул. Шовковична, 4, кімн. 306,  о 14.30)

 

 

2 листопада

 

І.Законопроекти, з опрацювання яких  Комітет визначено  головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України, які регулюють відносини, пов'язані з одержанням документів дозвільного характеру (щодо спеціального водокористування) (р.№3323, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо посилення охорони екомережі) (р.№1769, друге читання). 

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про природно-заповідний фонд України" (щодо повноважень в галузі охорони навколишнього природного середовища) (р.№4551, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо виконання Конвенції 1979 року про охорону дикої флори і фауни та природних середовищ існування в Європі) (р.№2023, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо імплементації європейських екологічних норм про охорону середовища рідкісних видів тварин і рослин) (р.№2604, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо охорони фауни та флори згідно міжнародних угод) (р.№3445, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про надра (щодо справляння рентної плати за видобування бурштину) (р.№4004а, н.д. В.Лунченко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення гуманного ставлення до тварин з метою морального розвитку суспільства (р.№5119, н.д. О.Ляшко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо запровадження гуманного ставлення до тварин) (р.№5119-1, н.д. А.Немировський).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про гідрометеорологічну діяльність" (щодо фінансування національної гідрометеорологічної служби) (р.№5260, КМУ).

 

ІІ.Законопроекти, з опрацювання яких  Комітет не є  головним:

 

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення правил рибальства та ведення робіт на землях водного фонду (р.№5262, н.д. О.Мушак).

Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо захисту тварин від жорстокого поводження) (р.№5199-1, н.д. Р.Сидорович).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заходів для запобігання негуманному та жорстокому ставленню до тварин (р.№5229, н.д. Д.Колєсніков).

Проект Закону про державне управління та регулювання у сфері електронних комунікацій (р.№5285, н.д. О.Данченко).

Проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Чорногорії про співробітництво в галузі захисту від природних та інших катастроф (р.№0112, КМУ).

 

Інші питання:

 

Про лист Рахункової палати України щодо аудиту ефективності використання коштів державного  бюджету Чорноморським біосферним заповідником.

Інформація Міністерства екології та природних ресурсів України щодо листа народного депутата України, Секретаря Комітету Єднака О.В. стосовно ситуації, яка перешкоджає роботі Національного природного парку "Тузловські лимани".

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку