Порядок денний засідання Комітету 21.09.2016

Опубліковано 19 вересня 2016, о 15:51

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ,

ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

____________________________________________________

(вул. Шовковична, 4, кімн. 306,  о 14.30)

 

21 вересня

 

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про оцінку впливу на довкілля (р.№2009а-д, друге читання).

Проект Закону про стратегічну екологічну оцінку (р.№3259, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження інтегрованих підходів в управління водними ресурсами за басейновим принципом (р.№3603, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони пралісів згідно Рамкової конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат (р.№4480, доопрацьований,  н.д. І.Луценко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Лісового кодексу України (щодо встановлення мораторію на вирубку лісів та зелених насаджень у містах та інших населених пунктах)   (р.№4800, н.д. Ю.Бойко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо посилення заходів по охороні природи) (р.№4869, н.д. І.Луценко, І.Рибак).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про надра (щодо справляння рентної плати за видобування бурштину) (р.№4004а,  н.д. В.Лунченко та ін.).

Проект Закону про території зі спеціальним екологічним статусом (р.№4785,  н.дЄ.Балицький).

 

 

ІІ. Законопроекти,  з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо справляння рентної плати за видобування бурштину) (р.№4005а, н.д. В.Лунченко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо визначення напрямів цільового використання рентної плати за видобування бурштину) (р.№4006а, н.д. В.Лунченко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо перегляду ставок деяких податків (р.№5044, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо захисту тварин від жорстокого поводження) (р.№4895, А.Яценко).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії жорстокому поводженню з тваринами (р.№4895-1, н.д. А.Білецький та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо ввезення на митну територію України спеціальних транспортних засобів) (р.№4391, доопрацьованийн.д.І.Рибак).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про цивільну відповідальність за ядерну шкоду та її фінансове забезпечення" щодо межі цивільної відповідальності за ядерну шкоду оператора ядерної установки Чорнобильської атомної електростанції (р.№5046, КМУ).

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку