Порядок денний засідання Комітету 21.06.2017

Опубліковано 07 липня 2017, о 15:20

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

______________________________________________________

(вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.30)

 

21 червня

 

І.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

§        Проект Закону  про внесення змін до статті 20-2 Закону України "Про охорону навколишнього природного середовища" (р.№6530, КМУ).

 

ІІ.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

§        Проект Закону про внесення доповнень до Закону України "Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення" (щодо посилення прозорості фінансово-господарської діяльності у зазначених сферах з метою протидії можливим зловживанням) (р.№6547, н.д. В.Константіновський).

§        Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння збереженню водних об'єктів і моря (р.№6559, н.д. О.Шевченко та ін.).

§        Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" та Закону України "Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" (щодо посилення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища) (р.№6563, н.д. П.Дзюблик та ін.).

 

Інші питання:

§        Про прийняття рішення за результатами "круглого столу" на тему: "Екологічні проблеми Донбасу".

§        Презентація Концепції реформування системи державного нагляду і контролю у сфері охорони навколишнього природного середовища.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку