Порядок денний засідання Комітету 12.04.2017

Опубліковано 10 квітня 2017, о 14:39

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

______________________________________________________

(вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.30)

 

12 квітня

 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Закон України про оцінку впливу на довкілля (р.№2009а-д).

Проект Закону про особливості виробництва та обігу дорогоцінного каміння органогенного утворення (р.№6123, н.д. Б.Розенблат).

Проект Закону про упаковку та відходи упаковки (р.№4028, н.д. А.Бабак та ін.).

Проект Закону про систему збирання та утилізації використання тари (р.№5614, н.д. І.Луценко та ін.).

Проект Закону про регулювання виробництва, використання, ввезення та розповсюдження на території України полімерних пакетів (р.№6020, н.д. А.Шинькович та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення кримінальної відповідальності сільських, селищних, міських голів за вивезення побутових відходів на територію іншої області без спеціальних дозволів (р.№6156, н.д. С.Каплін).

 

ІІ.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо системи збирання та утилізації використаної тари) (р.№5615, н.д. І.Луценко та ін.). 

Проект Закону про внесення змін до статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо посилення відповідальності за самовільне випалювання рослинності або її залишків) (р.№6280, н.д. Р.Сольвар).

Проект Закону про внесення змін до Земельного кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо оформлення прав на землю під об'єктами енергетики (р.№6255, н.д. Л.Підлісецький та ін.).

Проект Закону про внесення змін до додатків № 3 та № 7 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2017 рік" (щодо збільшення розміру субвенцій на надання пільг і житлових субсидій населенню) (р.№6249, н.д. Є.Мураєв).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про деякі питання ввезення на митну територію України та реєстрації транспортних засобів" (щодо ввезення транспортних засобів, які відповідають екологічній нормі "Євро-4") (р.№6238,  н.д. О.Барна та ін.).

 

Інші питання:

Інформація щодо проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо мисливського господарства та полювання (р.№4702, н.д.В.Яніцький та ін.). 

Про стан виконання Закону України "Про Загальнодержавну програму зняття з експлуатації Чорнобильської АЕС та перетворення об'єкта "Укриття" на екологічно безпечну систему".

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку