Порядок денний засідання Комітету 06.06.2017

Опубліковано 07 липня 2017, о 15:19

КомЕколог http://komekolog.rada.gov.ua/КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

______________________________________________________

(вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.10)

 

6 червня

 

І.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 

Проект Закону про стратегічну екологічну оцінку (р.№6106, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до статті 4 Закону України "Про поводження з радіоактивними відходами" щодо удосконалення механізму фінансування поводження з радіоактивними відходами (р.№6435, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо запровадження гуманного ставлення до тварин) (р.№5119-1, друге читання).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо удосконалення окремих положень та відновлення справедливих соціальних гарантій громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи) (р.№6292, н.д. О.Біловол та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо відновлення справедливих соціальних гарантій (р.№6292-1, н.д. Н.Королевська, Ю.В.Солод).

 

ІІ.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

 

Проект Закону про ратифікацію Договору між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Молдова про співробітництво у сфері охорони і сталого розвитку басейну річки Дністер (р.№0146, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до статті 2 Закону України "Про публічні закупівлі" щодо скасування тендерних процедур для закупівлі товарів і послуг з організації безплатного гарячого харчування для дітей, що постраждали від Чорнобильської катастрофи (р.№6450, н.д. І.Констанкевич та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про статус гірських населених пунктів в Україні" (щодо посилення державних гарантій соціально-економічного розвитку) (р.№6520, н.д. І.Крулько).

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку