Порядок денний засідання Комітету 05.09.2017

Опубліковано 01 вересня 2017, о 09:22
 КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

______________________________________________________

(вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.10)

 

5 вересня

 

І.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Проект Закону про внесення змін до статті 38 Лісового кодексу України (р.№6582, КМУ).

Проект Закону  про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо соціального захисту учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС) (р.№6656, н.д. В.Литвин).

 

ІІ.Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо пільг окремим категоріям громадян (р.№6668, КМУ).

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо права на отримання пенсій окремим категоріям громадян (р.№6692, н.д. Л.Денісова та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння розвитку промисловості, інвестиційної діяльності, захисту та гарантування прав і законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності (р.№6671, н.д. О.Ляшко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо негайного подолання кризової ситуації, що склалася у зв'язку із незаконним полюванням (р.№6708, н.д. В.Давиденко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері морського транспорту (р.№6727, н.д. Б.Козир).

Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо викидання відходів у неналежних місцях)  (р.№6730н.д.І.Геращенко та ін.).

Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо перегляду ставок деяких податків (р.№6776, КМУ).

 

Інші питання:

Про підсумки виїзного засідання робочої групи Комітету з питання впливу діяльності Трипільської теплоелектростанції на навколишнє природне середовище (м. Українка Обухівського району Київської області).

Щодо результатів розгляду Рахунковою палатою України аудиту ефективності використання у 2015-2016 роках коштів державного бюджету, використаних Міністерством екології та природних ресурсів України на державну підтримку заходів, спрямованих на зменшення обсягів викидів (збільшення абсорбції) парникових газів.

Про лист Рахункової палати України щодо результатів аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на безоплатне харчування дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи.

Про лист Рахункової палати України про результати міжнародного координованого аудиту використання коштів, виділених на попередження та ліквідацію наслідків катастроф та захисту від забруднення вод басейну річки Західний Буг.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку