Порядок денний засідання Комітету 03.10.2017

Опубліковано 29 вересня 2017, о 23:16
КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ
______________________________________________________
(вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.10)
 
3 жовтня
 
І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено  головним:
Проект Закону  про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" (щодо усунення дискримінаційного ставлення з пенсійного забезпечення, соціального захисту дітей громадян, які брали участь у ліквідації інших ядерних аварій, у ядерних випробуваннях та військових навчаннях із застосуванням ядерної зброї) (р.№6736, н д. М.Бурбак).
 
ІІ.Законопроекти з опрацювання яких Комітет не є головним:
Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо заборони звернення стягнення та накладення арешту на кошти суб'єктів господарювання у сферах тепло-, водопостачання та водовідведення, отриманих від міжнародних фінансових організацій на реалізацію інвестиційних проектів (заходів) в Україні (р.№6578, н.д. І.Луценко та ін.).
Проект Закону про приватизацію державного майна (р.№7066, доопрацьований, КМУ).
Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" (щодо поєднання економічної, соціальної та екологічної складових у програмах розвитку відповідних адміністративно-територіальних одиниць) (р.№7093, н.д. О.Недава).
Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України (щодо вдосконалення механізму планування та використання коштів фондів охорони навколишнього природного середовища Верховної Ради Автономної Республіки Крим та місцевих рад) (р.№7109, н.д. О.Недава).
 Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення охорони державного кордону України (р.№7106, н.д.С.Рудик та ін.).
Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України 
(р.№7116, КМУ).
Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо управління земельними ресурсами в межах території об'єднаних територіальних громад (р.№7118, КМУ).
Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо осучаснення пенсій з 1 жовтня 2017 року  (р.№7122, н.д. М.Папієв).
Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про стандартизацію" (р.№7123, КМУ).
 
Інші питання:
Про лист Рахункової палати України щодо аудиту ефективності використання коштів державного бюджету, спрямованих на функціонування об’єктів природно-заповідного фонду, що входять до складу міжнародного біосферного заповідника "Східні Карпати".
Про лист Рахункової палати України щодо результатів розгляду матеріалів фінансового аудиту Держгеонадр. 
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку