Порядок денний засідання Комітету 07.11.2017

Опубліковано 02 листопада 2017, о 10:52
 Проект

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи

(вул. Шовковична, 4, кім. 306)

7 листопада 2017 року 14:10

 

 

 

Комітет є головним по законопроектах

1.

Про проведення парламентських слухань на тему: «Реалізація в Україні міжнародних документів щодо запобігання антропогенним змінам клімату»

 

 

2.

Проект Закону про добровільну пожежну охорону

(реєстр. № 7006 від 27.07.2017), внесений народними депутатами України Мельничуком С. П., Побером І.М.

 

 

3.

Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища» (щодо вдосконалення механізму планування та використання коштів фондів охорони навколишнього природного середовища Верховної Ради Автономної Республіки Крим та місцевих рад)

(реєстр. № 7082 від 06.09.2017), внесений народним депутатом України Недавою О.А.

 

 

4.

Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо введення заборони на суцільну вирубку ялицево-букових лісів на гірських схилах Карпатського регіону)

(реєстр. № 6749 від 17.07.2017), внесений народними депутатами України Подоляк І.І., Москаленком Я.М., Остріковою Т.Г., Герасимовим А.В., Сотник О.С.

 

5.

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо охорони мисливської фауни та посилення боротьби з браконьєрством)

(реєстр. № 7108 від 12.09.2017), внесений народним депутатом України Рибаком І.П.

 

 

6.

Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про відходи» (щодо перенесення терміну)

(реєстр. № 7127 від 20.09.2017), внесений народними депутатами України

Рибаком І.П., Чепиногою В.М., Тімішем Г.І., Євтушком С.М., Іщейкіним К.Є., Люшняком М.В., Івченком В.Є., Соловеєм Ю.І., Вадатурським А.О., Сажком С.М.

 

 

 

Законопроекти, до яких Комітет має надати свої пропозиції

7.

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення відповідальності за порушення лісового законодавства та охорони зелених насаджень

(реєстр. № 5504 від 05.10.2017), внесений народними депутатами України Єднаком О.В., Гопко Г.М., Дзюбликом П.В., Маркевичем Я.В. та іншими

 

 

8.

Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо управління земельними ресурсами в межах території об’єднаних територіальних громад та врегулювання інших питань у сфері земельних відносин

(реєстр. № 7118-1 від 04.10.2017), внесений народними депутатами України Кулінічем О.І., Лунченком В.В., Бакуменком О.Б., Люшняком М.В. та іншими

 

 

9.

Проект Закону про внесення змін до Податкового Кодексу України та деяких Законів України (щодо зменшення викидів в атмосферу шляхом стимулювання попиту на екологічні види транспортних засобів та підтримки розвитку інфраструктури для них)

(реєстр. № 7177 від 05.10.2017), внесений народними депутатами України Макар’яном Д.Б., Чорновол Т.М., Балогою В.І., Підберезняком В.І. та іншими

 

 

 

Питання для розгляду

10.

Інформація т.в.о. голови Державної служби геології та надр України Кирилюка О.В. про роботу Держгеонадр.

 

 

11.

Інформація Міністерства екології та природних ресурсів України про проблемні питання у природно-заповідній справі.

 

 

12.

Про пропозицію міжвідомчої робочої групи щодо розробки проекту Концепції Загальнодержавної програми поводження з відпрацьованим ядерним паливом та радіоактивними відходами.

 

 

13.

Про лист Рахункової Палати України щодо результатів аудиту ефективності використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження

 

 

14.

Про лист Рахункової Палати України щодо результатів аудиту ефективності використання коштів державного бюджету на заходи із оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої уваги та підтримки.

 

 

15.

Про лист Рахункової Палати України щодо результатів аудиту ефективності використання коштів державного бюджету виділених на забезпечення діяльності сил цивільного захисту

 

 

16.

Про рішення Комітету за результатами круглого столу на тему: "Впровадження Закону України "Про ратифікацію Протоколу про реєстри викидів та перенесення забруднювачів" та використання екологічного податку"

 

 

 

Різне

17.

Про звернення до Кабінету Міністрів України стосовно національного природного парку  “Бузький Гард” та регіонального ландшафтного парку “Гранітно-степове Побужжя”

 

 

18.

Щодо будівництва у місті Коломиї деревообробного комплексу австрійською фірмою «Хольціндустрі Швайгофер ГмбХ»

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку