Порядок денний засідання Комітету 05.12.2017

Опубліковано 01 грудня 2017, о 23:12
 КОМІТЕТ З ПИТАНЬ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ, ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ ТА ЛІКВІДАЦІЇ НАСЛІДКІВ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ
______________________________________________________
(вул. Шовковична, 4, кімн. 306, о 14.10)
 
5 грудня
І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:
Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скасування необхідності погодження плану локалізації та ліквідації аварій на об’єктах підвищеної небезпеки (р.№7222, КМУ).
Проект Закону про внесення змін до Кодексу цивільного захисту України (щодо удосконалення повноважень об’єднаних територіальних громад у сфері цивільного захисту) (р.№7224, н.д. О.Барна).
Проект Закону про стратегічну екологічну оцінку (р.№6106, повторне друге читання).
Проект Постанови Верховної Ради України про затвердження Голови та складу Національної комісії з радіаційного захисту населення України (р.№6586, н.д. А.Дирів).

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:
Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо соціального захисту осіб з інвалідністю) (р.№7209, КМУ).
Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо соціального захисту осіб з інвалідністю) (р.№7209-1, н.д. Н.Королевська, Ю.Солод).
Проект Закону про внесення змін до статті 255 Податкового кодексу України щодо рентної плати за спеціальне використання води (р.№7260, н.д. П.Дзюблик та ін.).
 
Інші питання:
Про лист Голови Комісії з питань навколишнього середовища та регіонального розвитку парламенту Республіки Молдова щодо проведення спільної зустрічі для обговорення екологічної ситуації в річці Дністер у транскордонному контексті та визначення взаємоприйнятних дій з метою розв’язання проблем.
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку